Nordic Profile Fair är tillbaka vecka 3 och 33 under 2025!
Nästa inlägg

Nordic Profile Fair är tillbaka vecka 3 och 33 under 2025!

Vi har ett resultat gällande marknadsundersökningen!

Under september har PWA genomfört en marknadsundersökning gällande framtidens mässor & events. Det är 187 besökare och 126 utställare som svarat på frågorna, totalt sett 313 personer från produktmediabranschen.

TACK för att ni gett oss er feedback!

Efter att ha sammanställt vår marknadsundersökning har vi kommit fram till följande: Under 2025 kommer vi  att arrangera Nordic Profile Fair som tidigare vecka 3 och 33. Den digitala delen av mässan kommer däremot inte att genomföras p g a bristande intresse från både utställare och besökare.

Från och med 2026 kommer vi att ta ett totalt omtag för mäss- och branschaktiviteter. I och med att PWA nu samlar branschens medlemmar kommer vi att anordna branschdagar under våren i Stockholm. Exakt tidpunkt och hur konceptet kommer att se ut återkommer vi till under 2025. Det kommer även att arrangeras en Nordic Profile Fair i Jönköping i augusti som tidigare, där vi satsar helhjärtat på att utveckla mässan för produktmediabranschen.

Nästa Nordic Profile Fair arrangeras den 15-16 januari 2025 i hall C på Elmia i Jönköping. Ta kontakt med Eva på Elmia för att säkra en plats i mässhallen. Hon hjälper dig med priser och att hitta din monteryta. Kontakta Eva via eva.francke@elmia.se alternativt ring 036-152084.

Mer information hittar du även på https://www.elmia.se/nordic-profile-fair/

Varmt välkomna!

Dela inlägget
Maria Olsson

Relaterade inlägg