Ny förening för att stärka produktmediabranschen!
Nästa inlägg

Ny förening för att stärka produktmediabranschen!

Branschen tar ett viktigt steg framåt! PWA välkomnar nu både leverantörer och återförsäljare inom Produktmediabranschen som medlemmar. Detta är möjligt eftersom våra medlemmar med stor majoritet beslutat att ändra nuvarande stadgar och öppna upp, även för återförsäljare för en enad branschförening och för att tillsammans stärka och utveckla vår bransch in i framtiden.

Redan under hösten 2023 träffades styrelserna för SBPR och PWA för att diskutera hur de som föreningar, gemensamt kan bidra till att utveckla och stärka produktmediabranschen i Sverige framöver. Man höll ett informationsmöte för medlemmarna på Textile Fashion Center i Borås/Teams i december och därefter har respektive förening haft två extrastämmor. PWA har ändrat sina stadgar och öppnar nu även upp för återförsäljare, både tidigare SBPR medlemmar och övriga som vill vara med och utveckla branschen in i framtiden.

 

Vad händer nu?

Just nu arbetar SBPR med att avveckla föreningen och avsluta de praktiska delarna av sin verksamhet. Beslutet togs på SBPR’s årsmöte den 3 april tidigare i år. Samtidigt är PWA redan i full gång och förbereder sig för att välkomna nya medlemmar. Under hösten kommer PWA’s nya styrelse att forma en vision för föreningens framtid och nya namn. Den nya styrelsen består av ordförande Roger Nilsson, styrelseledamöter Håkan Pettersson (tidigare Tg-H), Per Lundström (Midocean), Johan Strand (Fruit Distribution), Oskar Dahlin (Vinga), Lars Rubensson (Prident), Robert Lindström (Company Line) och styrelsesuppleant Marika Dahlén (Dahléns Konfektion). Om du är intresserad av att vara en del av denna starka och framtidsinriktade organisation kan du kontakta PWA ordförande Roger Nilsson, roger.nilsson@pwa.se eller PWA projektledare Maria Olsson, maria@pwa.se

Som sagt är vår förhoppning att vi kan samla så många medlemmar som möjligt inom Produktmediabranschen så att vi blir enade, starka, trovärdiga och professionella som en bransch med framtiden framför oss.

Dela inlägget
Maria Olsson

Relaterade inlägg